top of page

Andreea

Studio-Live-RealAct-361.jpg

"Teatrul este singurul loc unde îți este permis să trăiești mai multe vieți, să ai credință și să îți accepți și împărtășești fricile, emoțiile, defectele și calitățile."

Povestea ei

     Andreea este actriță absolventă a UNATC-ului, în anul 2019, iar pasiunea pentru teatru s-a născut de când era mică și pregătea mini scenete de teatru împreună cu verișorii săi, pentru amuzamentul familiei. A făcut cunoștință cu publicul de la o vârstă fragedă, cu ajutorul trupei de teatru Ridendo, din orașul său natal, cu care a concurat la multe festivaluri naționale și a obținut premii numeroase, hotărându-se astfel că acesta este drumul pe care dorește să pornească în viață. Pasiunea pentru pedagogie a fost și ea cultivată devreme, în liceu, de când își dedica week-end-urile Centrului de cercetași din Tulcea, cărora le facilita workshop-uri de dezvoltare personală, atenție, coordonare și lucru în echipă.

Dedicată total muncii ei, fiind o fire sociabilă și deschisă, Andreea are un simț dezvoltat de a analiza oamenii cu multă curiozitate, și de a încerca să le ofere piesele de puzzle lipsă în drumul acestora de a deveni cea mai bună variantă a lor.

Poate ati vazut-o in

„Menajeria de sticla” - regia Iulia Lumanare

„Cum am invatat sa conduc” - regia Oana Matache

„Prostia omeneasca” - regia Mihai Malaimare

„D`ale carnavalului” - regia Mihai Malaimare

„Statuile mele I” - regia Mihai Malaimare

„Statuile mele II” - regia Mihai Malaimare

„Ludwig Van Bethy” - regia Andrei Adam

„Imparatul mustelor” - regia Jum Rubin

„Flowers in the attic” - regia Declan O'Dwyer

bottom of page