top of page

Andrei

Studio-Live-RealAct-118.jpg
Studio-Live-RealAct-136.jpg
Studio-Live-RealAct-119 (1)_edited.jpg

"Teatrul îți oferă libertatea de a fi tu însuți cu toate fațetele personalității tale, fără a fi judecat și te îndeamnă să fii curios, să acționezi și să te bucuri de lucruri simple."

Povestea lui

Andrei este fondatorul centrului RealAct și a creat acest loc din dragoste și pasiune pentru teatru. Nu a luat contact cu lumea teatrului de când era foarte mic, dar când întâmplarea a făcut să joace într-un spectacol de amatori, pentru a înlocui pe cineva, într-un timp foarte scurt, "stelele s-au aliniat, poarta intergalactică s-a deschis" și de atunci a știut sigur că vrea să urmeze o cariera de actor.

A absolvit Universitatea de Artă teatrala si cinematografica "I.L Caragiale", sectiunea arta actorului si a descoperit ca are o pasiune si pentru pedagogie, de aceea a facut si masterul de pedagogie teatrala in cadrul aceleiasi univarsitati. Este asistent la U.N.A.T.C., la clasa profesorilor la care a invatat si vrea sa impartaseasca cu cei doritori, lucrurile care l-au bucurat si inca il bucura pe el. Are experienta atat in teatru cat si in film, avand placerea sa spuna ca a fost pe platourile de filmare cu actori de la Hollywood.

Poate l-ati vazut in

"12 oameni furioși" - regia Mihai Brătilă și Mircea Gheorghiu

"Ultima Noapte de dragoste, întâia noapte de război" - regia Puiu Șerban 

"Cock" - regia Tony Adam

"Respectfully yours" - regia A. Hartman

"Fructe necoapte" - regia Vali Hotea

"SOCIAL ME" - regia Ion Cojocaru

"Voyagers" - regia Neil Burger

bottom of page