top of page

TRAINING BUSINESS

Crestete performanta angajatilor tai

1. Curs dezvoltare  inteligenta emotionala
prin tehnici teatrale

SUNT EMOTIILE UN ATU IN AFACERI?
SAU O PIEDICA?

Acest curs pune accentul pe aplicarea practica a conceptelor de inteligenta emotionala, mai degraba decat sa se concentreze doar pe teorie. Prin participarea activa, fiecare va invata si exersa abilitatile specifice inteligentei emotionale care sunt esențiale pentru obținerea conștientizării personale, conectarea cu ceilalți, gestionarea stresului si managerierea conflictelor.

Rezultatele pot fi transformatoare, pe masura ce angajatii si managerii devin mai bine pregatiți pentru a comunica, a colabora si a-si îmbunatati performanta. Dar mai mult decat acele rezultate imediate, construirea unei culturi la locul de munca care sa puna in valoare inteligenta emotionala stabileste o baza pentru succesul pe termen lung prin angajati mai fericiti, mai productivi si mai implicati.

 • Recunoașteți și utilizați în mod conștient datele emotionale care vă modelează răspunsurile comportamentale profesionale

 • Identificați și gestionați comportamentele emoționale care vă influențează relațiile și situațiile de la locul de muncă

 • Aplicați perspective emoționale pentru a vă descifra și a vă gestiona mai bine în cadrul organizației

 • Implementați perspective inteligente din punct de vedere emoțional pentru a îmbunătăți luarea deciziilor personale și contribuțiile profesionale

„Inteligenta emoțională, mai mult decât oricare alt factor, mai mult decât I.Q.-ul reprezintă 85% până la 90% din succesul la locul de muncă... I.Q.-ul este o competență de prag. Ai nevoie de el, dar nu te face o "vedetă". Inteligența emoțională poate!”

Warren G. Bennis
 

ESTE PUBLIC SPEAKING-UL O ABILITATE NECESARA SAU DOAR UNA  OPTIONALA?

2. Curs Public Speaking/  Tehnici de comunicare

 • Intelegeti-va mai bine clientii sau potentialii angajatori

 • Capacitatea de a-ti impartasi cu încredere ideile altora

 • Obțineti strategii pentru a asimila mai bine informatiile verbale

 • Imbunatatiti relatiile de munca si reduceti neintelegerile

 • Comunicati clar si adecvat si cu mai multa incredere

 • Alegeți cuvintele potrivite chiar si in circumstante dificile

 • Intelegerea limbajului corporal eficient si alegerea adecvata a cuvintelor

 • Capacitatea de a povesti construind imagini

 • Abilitatea de a antrena si indruma alti angajati

Nu este nimic mai rau decat sa ai ganduri si idei pe care ti-e frica sa le impartasesti cu altii sau cu echipa ta din cauza fricii de a vorbi in public. Abilitatile de Public Speaking va permit sa impartasiti idei, sa puneti intrebari, sa contribuiti la intalniri si este cheia pentru a crea o echipa de inalta performanta in care toata lumea contribuie si impartaseste.

Vorbirea în public este esentiala pentru lucrul cu clientii, deoarece trebuie sa ai de-a face cu toate tipurile de clienți. Exista clientul furios, clientul nemultumit, clientul curios, clientul nedrept si cel care pune multe si multe întrebări. Este mai usor sa te ocupi de clientii si de intrebarile sau obiectiile lor atunci cand esti increzator si eficient in abilitatile tale de Public Speking.

„Dacă nu poți să comunici și să vorbești cu alți oameni și să-ți transmiți ideile, renunți la adevăratul tău potențial.”

Warren Buffett

bottom of page