Cursuri actorie

- adulți -

Uită de mailuri, șef sau deadline!

Jocuri, improvizații, interpretare de personaje, exerciții de relaxare, acestea sunt recomandările noastre pentru a elimina stresul și anxietatea cumulate din cauza programului încărcat. Meriți un hobby în care să nu verifici telefonul! Totul poate să aștepte în timp ce tu experimentezi zone ale sufletului e care le-ai neglijat destul! 

Dă-ți voie să te joci, să greșești, să nu fii perfect!

Obiectivele cursului de actorie pentru adulți

1. RELAXARE ȘI DIVERTISMENT

     Uneori poate fi dificil să te simți bine cu tine însuți când te gândești numai la probleme. Când este ultima dată când te-ai distrat? Întoarce-te în copilărie, în momentul în care nimeni nu aștepta nimic altceva de la tine în afară de a fi în totalitate cine ești!

2. DEPĂȘIREA FRICILOR ȘI ACCEPTAREA UNOR NOI PROVOCĂRI

     Confruntarea cu noi provocări și atingerea unor noi obiective în afara sarcinilor obișnuite de zi cu zi poate fi un mod minunat de a crea un sentiment de realizare. Învățarea unui scenariu și interpretarea pe scenă, în fața unui public, poate fi dificilă, dar nu există un sentiment mai plăcut decât acela că ai cucerit spaima de a urca pe scenă și că ai interpretat bine un rol!

3. ELIBERAREA DE TENSIUNE ȘI STRES 

     După o zi stresantă la serviciu sau o zi plină la facultate, vei putea să “iei o gura de aer proaspăt”. Unele scene de teatru sau improvizații necesită implicare emoțională. Deși acest lucru nu este foarte ușor la început, treptat vei fi capabil să-ți accesezi atât emoțiile pozitive, cât și cele negative de care vei putea scăpa prin intermediul scenelor.

4. DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR SOCIALE

     Unul dintre cele mai distractive aspecte ale participării la cursurile de actorie este socializarea cu ceilalți. Să fii în preajma altor oameni cu pasiuni comune este un mod uimitor de a dezvolta noi prietenii și de a depăși timiditatea. Cu cât petreci mai mult timp interacționând cu ceilalți, cu atât abilitățile tale sociale se vor îmbunătăți.

5. DEZVOLTAREA ADAPTABILITĂȚII

      Jocurile de improvizație te vor determina să gândești rapid și să găsești soluții pentru rezolvarea problemelor. Lucrurile neprevăzute din timpul scenelor și al exercițiilor te vor învăța să fii mai flexibil și mai relaxat. Prin asumarea unui rol/personaj, vei învăța să înțelegi și să te raportezi just la un alt punct de vedere.

6. AUTOCUNOAȘTERE

     Acel vechi clișeu „cunoaște-te pe tine însuți” este cheia pentru a reuși orice îți propui. Cursurile de actorie sunt locul ideal pentru a explora diversele fațete ale personalității tale. Aici îți vei descoperi atât punctele forte, cât și cele slabe și astfel, vei știi pe ce calități să te bazezi și unde mai ai de lucrat. Interpretând un rol în fața unui public poți descoperi lucruri despre tine pe care, poate, nici nu ți le închipuiai!


7. DEZVOLTAREA CREATIVITĂȚII


     Cursurile de teatru sunt o modalitate perfectă pentru a-ți explora propria creativitate, îmbunătățindu-ți în același timp abilitățile de exprimare. Oamenii creativi sunt capabili să vadă problemele și oportunitățile în moduri diferite și din perspective diferite, să gândească pe cont propriu și să genereze idei noi – aceasta este o abilitate vitală și este adesea motorul inovației și antreprenoriatului.

8. ÎMBUNĂTĂȚIREA ABILITĂȚILOR DE LUCRU ÎN ECHIPĂ 

      Fiecare activitate, de la jocuri și improvizații, până la pregătirea spectacolelor, necesită cooperare și muncă în echipă. La RealAct te vei regăsi ascultând părerile colegilor și vei descoperi cum e să lucrezi, cu adevărat, în echipă, pentru a obține rezultatul dorit.

9. STIMULAREA GÂNDIRII NECONVENȚIONALE ȘI SPONTANEITĂȚII

     Acest tip de cursuri te încurajează să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Te învață să pășești în afara situației, să analizezi lucrurile obiectiv și să iei cea mai bună decizie. Îți vei dezvolta, de asemenea și tehnicile de improvizație, manifestând spontaneitate, în timp ce vei folosi experiențele tale de viață pentru generarea de idei și soluții. 

10. DEZVOLTAREA ÎNCREDERII PERSONALE 

     Dacă sunt întrebați, mulți oameni vor fi de acord că nu este nimic mai intimidant decât să țină un discurs sau să participe la un casting cu un regizor. Cursurile noastre de teatru îți oferă libertatea de a experimenta, fără nicio presiune, noi tehnici de public speaking și actorie în fața unor persoane cu pasiuni comune și gândire similară. Te vei simți mai sigur și mai pregătit să îți asumi orice provocare, indiferent dacă ești la job sau la un casting pentru un nou proiect.

HAI ȘI TU

Durată: 120 de minute (1 ședință / săptămână) 

Grupe de: 8-13 cursanți

  Cost: 60 lei/curs sau 180 lei/lună 

cursurirealact@gmail.com

Tel: 0766436488

Strada Măgura Vulturuilui, nr 85

sector 2, București