Cursuri actorie

- adulti -

Uita de mailuri, sef sau deadline!

Jocuri, improvizatii, interpretare de personaje, exercitii de relaxare, acestea sunt recomandarile noastre pentru a elimina stresul si anxietatea cumulate din cauza programului incarcat. Meriti un hobby in care sa nu verifici telefonul! Totul poate sa astepte in timp ce tu experimentezi zone ale sufletului pe care le-ai neglijat destul! 

Da-ti voie sa te joci, sa gresesti, sa nu fii perfect!

Obiectivele cursului de actorie pentru adulti

1. RELAXARE SI DIVERTISMENT

     Uneori poate fi dificil sa te simti bine cu tine insuti cand te gandesti numai la probleme. Cand este ultima data cand te-ai distrat? Intoarce-te in copilarie, in momentul in care nimeni nu astepta nimic altceva de la tine in afara de a fi in totalitate cine esti!

2. DEPASIREA FRICILOR SI ACCEPTAREA UNOR NOI PROVOCARI

     Confruntarea cu noi provocari si atingerea unor noi obiective in afara sarcinilor obisnuite de zi cu zi poate fi un mod minunat de a crea un sentiment de realizare. Invatarea unui scenariu si interpretarea pe scena, in fata unui public, poate fi dificila, dar nu exista un sentiment mai placut decat acela ca ai cucerit spaima de a urca pe scena si ca ai interpretat bine un rol!

3. ELIBERAREA DE TENSIUNE SI STRES 

     Dupa o zi stresanta la serviciu sau o zi plina la facultate, vei putea sa “iei o gura de aer proaspat”. Unele scene de teatru sau improvizatii necesita implicare emotionala. Desi acest lucru nu este foarte usor la inceput, treptat vei fi capabil sa-ti accesezi atat emotiile pozitive, cat si cele negative de care vei putea scapa prin intermediul scenelor.

4. DEZVOLTAREA ABILITATILOR SOCIALE

     Unul dintre cele mai distractive aspecte ale participarii la cursurile de actorie este socializarea cu ceilalti. Sa fii in preajma altor oameni cu pasiuni comune este un mod uimitor de a dezvolta noi prietenii si de a depasi timiditatea. Cu cat petreci mai mult timp interactionand cu ceilalti, cu atat abilitatile tale sociale se vor imbunatati.

5. DEZVOLTAREA ADAPTABILITATII

      Jocurile de improvizatie te vor determina sa gandesti rapid si sa gasesti solutii pentru rezolvarea problemelor. Lucrurile neprevazute din timpul scenelor si al exercitiilor te vor invata sa fii mai flexibil si mai relaxat. Prin asumarea unui rol/personaj, vei invata sa intelegi si sa te raportezi just la un alt punct de vedere.

6. AUTOCUNOASTERE

     Acel vechi cliseu „cunoaste-te pe tine insuti” este cheia pentru a reusi orice iti propui. Cursurile de actorie sunt locul ideal pentru a explora diversele fatete ale personalitatii tale. Aici iti vei descoperi atat punctele forte, cat si cele slabe si astfel, vei stii pe ce calitati sa te bazezi si unde mai ai de lucrat. Interpretand un rol in fata unui public poti descoperi lucruri despre tine pe care, poate, nici nu ti le inchipuiai!


7. DEZVOLTAREA CREATIVITATII


     Cursurile de teatru sunt o modalitate perfecta pentru a-ti explora propria creativitate, imbunatatindu-ti in acelasi timp abilitatile de exprimare. Oamenii creativi sunt capabili sa vada problemele si oportunitatile in moduri diferite si din perspective diferite, sa gandeasca pe cont propriu si sa genereze idei noi – aceasta este o abilitate vitala si este adesea motorul inovatiei si antreprenoriatului.

8. IMBUNATATIREA ABILITATILOR DE LUCRU IN ECHIPA 

      Fiecare activitate, de la jocuri si improvizatii, pana la pregatirea spectacolelor, necesita cooperare si munca in echipa. La RealAct te vei regasi ascultand parerile colegilor si vei descoperi cum e sa lucrezi, cu adevarat, in echipa, pentru a obtine rezultatul dorit.

9. STIMULAREA GANDIRII NECONVENTIONALE SI SPONTANEITATII

     Acest tip de cursuri te incurajeaza sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva diferita. Te invata sa pasesti in afara situatiei, sa analizezi lucrurile obiectiv si să iei cea mai buna decizie. Iti vei dezvolta, de asemenea si tehnicile de improvizatie, manifestand spontaneitate, in timp ce vei folosi experientele tale de viata pentru generarea de idei si solutii. 

10. DEZVOLTAREA INCREDERII PERSONALE 

     Daca sunt intrebati, mulți oameni vor fi de acord ca nu este nimic mai intimidant decat sa tină un discurs sau sa participe la un casting cu un regizor. Cursurile noastre de teatru iti oferă libertatea de a experimenta, fara nicio presiune, noi tehnici de public speaking si actorie in fata unor persoane cu pasiuni comune. Te vei simti mai sigur si mai pregatit sa iti asumi orice provocare, indiferent daca este la job sau la un casting pentru un nou proiect.

HAI SI TU

Durata: 120 de minute (1 sedinta / saptamana) 

Grupe de: 8-13 cursanti

  Cost: 60 lei/curs sau 180 lei/luna