Emotion

Dezvolta-ti inteligenta emotionala

  • Contribuie in proportie de 80% la formarea succesului personal si profesional.

  • Poate fi educata, crescand astfel nivelul de inteligenta generala.

  • Ne ajuta sa fim creativi, sa comunicam, sa luam decizii.

  • Se poate dezvolta de-a lungul timpului, incepand cu varsta de trei ani .

  • Functioneaza bine si rapid in orice situatie.

Expertii spun ca emotiile sunt un raspuns normal al organismului si se manifesta spontan, pentru perioade scurte de timp, avand efecte psihologice, cat si fizice.

Inteligenta emotionala ne permite sa recunoastem si sa acceptam propriile noastre emotii și pe ale celor din jur si sa le gestionam intr-un mod adecvat pentru mediul în care ne aflam sau situatia cu care ne confruntam. Astfel, putem spune ca dezvoltarea inteligentei emotionale este cheia pentru a ne trai viata in echilibru personal si social.

DAR CUM?


Aspectul important al dezvoltării inteligentei emotionale este acceptarea faptului că nu o puteți obține studiind. Trebuie să ieși și să exersezi și să nu-ți fie frică să faci greșeli.De aceea cursurile noastre sunt practice si folosesc jocuri si exercitii adaptate in mod special, acestea construind mediul psihologic prielnic in care fiecare poate sa experimenteze intr-o maniera creativa si distractiva.

"In mod traditional, puterea creierului este data de IQ. Insa cu cat lumea devine mai complexa, inteligenta emotionala trece pe primul plan."


Daniel Goleman