Caută
  • RealAct

De ce sunt bune cursurile de actorie pentru copii?

Actualizată în: 11 Oct. 2020

Între căutările gustărilor sănătoase și modalitățile cele mai bune de a încuraja copiii să facă exerciții fizice, părinții fac multe când vine vorba de a-și ajuta copilul să fie cât mai sănătos. Vestea bună este că, unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care copiii îl pot face este ceva care, de asemenea, le este și plăcut, nu numai foarte util și anume să se joace.


Încurajarea copiilor să se joace, atât în ​​mod activ, cum ar fi sportul, cât și în moduri creative, precum cursurile de actorie pentru copii, are o mulțime de beneficii pentru ei fizic și mental.


Joaca este o parte importantă a creativității și rezolvării problemelor copiilor la orice vârstă. Fie că este vorba de copiii care învață despre lumea din jurul lor sau de adolescenți care învață despre interacțiunea cu ceilalți, timpul de joacă al copiilor este unul dintre cele mai eficiente metode pentru a dezvolta abilități esențiale de viață.

Totodată, este o modalitate distractivă de a reduce timpul petrecut de aceștia în fața ecranului, care afectează copiii de toate vârstele, mărind timpul necesar al copiilor de a deprinde abilități emoționale valoroase, lingvistice și sociale. A le arăta copiilor că jocul din viața reală este un lucru pozitiv, îi poate ajuta să se îndepărteze de ecran, pentru că vor, nu doar pentru că li s-a spus.


În timp ce cursurile de actorie sunt o modalitate distractivă de a-ți scoate copilul din casă și de a practica un hobby, există multe beneficii reale a înscrierii copiilor la cursuri de teatru. De la creșterea încrederii în sine, până la consolidarea abilităților lor de a vorbi în public, efectele pe care le au orele de dezvoltare personală prin teatru asupra copiilor nu se opresc atunci când aceștia părăsesc cursul.


Dezvoltare personală


Unul dintre cele mai practice beneficii este faptul că acest curs vă poate ajuta copiii să învețe despre interacțiunile sociale. Ajutându-i să-și dezvolte respectul de sine, să învețe mai multe despre ei înșiși și să înceapă să lucreze în echipă, cursurile noastre oferă un mediu sigur și fără presiune pentru copiii dvs. pentru a-și îmbunătăți capacitatea de a lucra și de a interacționa cu ceilalți.


Încredere în sine


Stima de sine este unul dintre cele mai importante aspecte ale dezvoltării unui copil. S-a demonstrat că cei care au un nivel mai ridicat de stimă de sine, au mai multă încredere, sunt mai înclinați să încerce lucruri noi și sunt mai pregătiți să facă față unor situț'ii dificile. Cursurile de actorie pentru copii sunt o modalitate fantastică de a-și cultiva stima de sine, deoarece copiii vor fi încurajați să iasă ușor din zona lor de confort, să încerce lucruri noi și să experimenteze.


Muncă în echipă


Datorită dinamicii de grup a cursurilor de teatru, exercițiile necesită adesea muncă în echipă. Învățarea copiilor cum să lucreze împreună are multe beneficii, inclusiv ajutarea copiilor să interpreteze și să răspundă nevoilor altora, să empatizeze și să coopereze cu ceilalți.


Îți dorești o activitate în care copilul tău să-și depășească limitele și să învețe prin metode distractive? Cursurile de actorie ale școlii noastre de actorie RealAct sunt exact ce cauți.


100 afișare0 comentariu