Andrei Anghel

"Din punctul meu de vedere, teatrul îți oferă libertatea de a fi tu însuți cu toate fațetele personalității tale, fără a fi judecat și te îndeamnă să fii curios, să acționezi și să te bucuri de lucruri simple."

 

Sandra_Casting-308.jpg

   Andrei este fondatorul școlii de actorie RealAct și a creat acest loc din dragoste și pasiune pentru teatru. Nu a luat contact cu lumea teatrului de când era foarte mic, dar când întâmplarea a făcut să joace într-un spectacol de amatori, pentru a înlocui pe cineva, într-un timp foarte scurt, "stelele s-au aliniat, poarta intergalactică s-a deschis" și de atunci a știut sigur că vrea să urmeze o carieră de actor. A absolvit Universitatea de Artă teatrală și cinematografică I.L Caragiale, secțiunea actorie și a descoperit că are o pasiune și pentru pedagogie, de aceea in prezent este masterand la pedagogie teatrala in cadrul aceleiasi univarsitati. Este asistent la U.N.A.T.C., la clasa profesorilor la care a învățat și vrea să împărtășească cu cei doritori, lucrurile care l-au bucurat și încă îl bucură pe el. Are experiență  atât în teatru cât și în film, având plăcerea să spună că a fost pe platoul de filmare cu actori de la Hollywood.

Chiar dacă poate să pară prea serios la prima vedere, este o fire caldă, și amuzantă. Iubește actoria pentru că este locul în care oamenii scapă de frici, preconcepții și se pot bucura de viață așa cum e ea.

Poate l-ați văzut în:

"12 oameni furioși" - regia Mihai Brătilă și Mircea Gheorghiu

"Ultima Noapte de dragoste, întâia noapte de război" - regia Puiu Șerban 

"Cock" - regia Tony Adam

"Respectfully yours" - regia A. Hartman

"Fructe necoapte" - regia Vali Hotea

"SOCIAL ME" - regia Ion Cojocaru