Sandra Ducuță

"Pentru mine teatrul este un mod prin care pot să cunosc oameni frumoși, iar când spun frumoși, mă refer la toți cei care vor să viseze, să spere, să trăiască clipa și cărora nu le e frică să admită ceea ce simt."

 

     Sandra este actrita si pasiunea ei pentru teatru a aparut de cand era foarte mica. A aparut pentru prima oara pe scenele unor teatre independente inca din clasa a V-a, iar in clasa a XII-a a debutat pe scena Teatrului Odeon, in Bucuresti. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si cinematografica I. L Caragiale, sectiunea actorie, iar acum este masteranda la pedagogie teatrala in cadrul aceleiasi universitati, practicand ca asistenta la clasa de actorie a domnului prof. univ. Mircea Gheorghiu. A jucat pe scene mari ale teatrelor din tara, printre care se numara Teatrul Național Bucuresti, Teatrul Odeon, Teatrul Excelsior si Teatrul Dramaturgilor Romani. Pe langa experienta vasta in teatru, a aparut si pe marile ecrane, avand ocazia sa lucreze cu un cunoscut regizor Japonez.

     Este o fire deschisa, sociabila si creativa, careia ii place sa asculte oamenii si  vrea sa impartaseasca toate lucrurile invatate cu cei care vor sa viseze, sa se joace si sa aiba curaj.

     

      Poate ați văzut-o în:

        -"Refugiul" - regia Horia Suru

        -"Viața plicticoasă și prea plină a visătorului Francois" - regia Horia Suru

        -"Despre Tandrete" - regia Felix Alexa

        -"Class" - regia Felix Alexa

        -"Lost in Yonkers" - regia Andreea Vulpe

        -"Pelicanul" - regia Florin Liță

        -"Respectfuly yours.../ Cu respect..." -regia A. Hartman

        -"Cock" - regia Adam Horațiu

        -"Desculț în parc" - regia Andreea Vulpe

        -"Menajeria de sticlă" - regia Iulia Lumânare

        -"Tokyo Vampire Hotel" - regia Sion Sono

        -"Say yes" - regia Irina Andronic

poza sandra echipa fundal 2.png